High Jump Revolution
High Jump Revolution High Jump Revolution High Jump Revolution High Jump Revolution High Jump Revolution

High Jump Revolution

Pris: kr.2.499,00 kr.1.250,00
Fabrikant:  Perfect Sit of Sweden
Model:  Trense
Lagerstatus:  På lager

Tilvalg / varianter


* Størrelse:

Så er den her! Den ultimative trense!

Vi fik i april 2017  denne trense  godkendt af Dansk Rideforbund til dressur  (Husk kæberem skal på og så må elastik "vuggen"  ikke være slået til)

Læderet er helt fantastisk blødt. Det berømte nakkestykke er videreudviklet så det ligger endnu mere stabilt og fordeler trykket over et større areal med den fantastiske bløde foring.

Næsestykket er udformet så der er væsentligt mindre stress omkring hestens tænder, i forhold til almindelige trense, hvilket mindsker risikoen for bidskader betragteligt. Næsebåndet er blødt og lægger sig tæt hen over næseryggen uden at foeret folder eller klemmer, det former sig fuldstændig efter hesten. Det kan desuden flyttes op og ned i siderne så det ligger optimalt på hver enkelt hest!

Pandebåndet er selvfølgelig med Click It design så du med et snuptag kan knappe det af og bytte det ud.

På det næsebånd som er standard på trensen er der et fint gedigent mønster med hvide stikninger.''

Bemærk: Kindstykkerne har spænder på ydersiden ved biddet.

Som om det ikke er nok så er trensen forsynet med elastikker i kindstykkerne, det giver en rigtig god fjedrene fornemmelse i munden på hesten, og de fleste heste svarer meget positivt på elastikkerne.

 

High Jump Revolution trenserne er læder af bedste kvalitet behandlet med vegetibilsk garvning, farvning og læderfinish. Det betyder at hesten -og garverimedarbejderne- ikke udstættes for unødig skadelige stoffer.

Skriv en anmeldelse

Dit navn:
Din anmeldelse:
Bemærk: HTML oversættes ikke!

Bedømmelse: Dårlig            GodTags: