Om Os

His hooves pound the beat, your heart sings the song. Jerry Shulman

Det er den følelse vi søger. De øjeblikke hvor det hele går op i en højere enhed og alt pludselig falder på plads. Lige der, hvor vi glemmer alt omkring os. Lige der, hvor vi er allermest tilstede. Lige der midt i sadlen, hvor alt forsvinder og det eneste vi hører er hovene, som slår sin takt mod underlaget, og det eneste vi mærker er hjertet, der giver slip og slår frit. Der hvor vi kan koncentrere os fuldt ud om.... bare at være. Der er fantastisk!

 

Men der er lang vej derhen. Mange ting skal falde i hak på samme øjeblik for at opleve glæden ved ægte frihed! For det første skal hesten have lyst til at gå der hen, med tillid og frihed til arbejdet. Så hvorfor ikke starte der? Der er ikke plads til at udstyret begynder at blande sig med sin egen mening. Underlaget skal ligge stabilt og præsict der, hvor vi vil have det. Det skal ikke glide ud under sadlen eller ned over manken eller... Det forstyrrer! Udstyret skal virke og være pænt, så vi kan sætter os i sadlen fuld af glæde og positiv forventning. Det er, hvad der driver udviklingen. Og det er, hvad der driver Special Horse.dk!

Special Horse.dk er udspruget af et ønske om, at præsentere et eksklusivt sortiment til de ryttere, som vil det aller bedste for sin hest -og sig selv! Vi sælger jer kun udtyr som er funktionelt, holdbart med med lækkert design. Med andre ord: Udstyr vi står inde for!

Ridning stiller store krav til hesten. Hvis de skal udføre deres arbejde og være i stand til villigt at acceptere og følge de signaler vi give dem, må de have optimale arbejdsbetingelser. Hvis udstyret  generer, bliver det vanskeligt for den, at tilbyde sin fulde koncentration.

Special Horse.dk vil derfor slå et slag for hestens velbefindende, og KUN tilbyde udstyr som har fortrindelig funktionalitet og pasform! Vores målsætning er, at hestene skal kunne arbejde uden at blive generet men føle sig veltilpasse med situationen. Det giver ekvipagen større glæde - og det forbedre arbejdsglæde og på sigt resultater! Special Horse.dk  fører funktionelt udstyr af varemærker, som er i særklasse. Skulle vi i vores stræben, efter de bedste produkter til hesten, finde noget som vil gavne rytteren, tager vi det naturligvis med hjem til jer. De produkter Special Horse.dk fører er nytænkte i forhold til deres formål og fælles er, at alle produkterne er gennemtestede af kræsne, professionelle og erfarne ryttere!

Det gør vi fordi, din helt særlige specielle hest(e) fortjener det aller bedste!

Det er hvad Special Horse.dk står for!

-også alt det andet, der følger med store ambitioner! Vi giver naturligvis fortrinlig kundeservice og  vi tager stort ansvar for at hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt til din hest og dit behov!

 

De Kærligste Hilsner

Karina og Dorte

Special Horse.dk