Tilpasning af den perfekt trense/kandar

Tilpasning af den perfekt trense/kandar

Pris: kr.0,00
Fabrikant:  Perfect Sit of Sweden
Model:  Mål på trense
Lagerstatus:  Pre-Order
Alle heste er formet forskelligt. Uanset om din hest har et bredt eller smalt hoved, længere eller kortere kindben kan der være brug for, længere eller kortere nakke- og kindstykker. Vi kan nu tilbyde dig den unikke tilpasning. Med få målinger kan du få en perfekt trense/kandar til din hest. (SE DOWNLOAD SKEMAER nederst på siden)  Enhver hest fortjener en perfekt trense.
 
SPECIAL HORSE  BYGGER EN TRENSE DER PASSER TIL DIN HEST
 
Brug denne vejledning for at være sikker på, at dit hovedtøj giver maksimal komfort og trykaflastning til din hests følsomme nakke og hoved. Vores faste størrelser er angivet som 1 (pony), 2 (cob), 3 (Full), 3+ og 4 (X-Full). Alt du behøver er et målebånd, en pen og et stykke papir til dine noter.
 
Tage mål
 
Der er 4 (5) steder på din hest, der skal måles. Tre af målingerne begynder på samme sted, Magic Point, som er markeret med en pink cirkel på billedet nedenfor. Når du har disse 4 (5  til Pioneer) enkle målinger, er du klar til at bestille din egne perfekte trense.
 
Når du først har bestemt dig for en bestemt model (alle modeller står længere nede på siden), skal du blot finde størrelsediagrammet nedenfor. Ved hjælp af dine målinger kan du vælge den nøjagtige størrelse, du har brug for til nakkestykket, kindstykket, næsebåndet og pandebånd for at skabe den perfekte trense/kandar. Hvis din hest er mellem to størrelser, anbefaler vi at vælge den største, så du er sikker på at det ikke bliver for stramt. Det er nemmere at lave ekstra huller og korte op end  det er at forlænge. 
 
Vi vil meget gerne hjælpe dig - bare send os målene i skemaet nedenunder
 
Download måleskemaet her - du kan udfylde den direkte i PDFén og sende den retur til info@specialhorse.dk
Download målebilledet her - se hvordan du tager målene her
 
Her er alle modellerne:
Top Notch
Flying Change & Deluxe Revolution
Kandar
Hackamore
High Jump Revolution
Jump Off Revolution
All In Revolution
HvE 
Olympic Revolution
Pioneer Revolution 
 

Skriv en anmeldelse

Dit navn:
Din anmeldelse:
Bemærk: HTML oversættes ikke!

Bedømmelse: Dårlig            GodTags: